På menyen: MUFFINS MED OST, SKINKE OG GRØNNSAKER
På bildet over ser du ingrediensene. Men da vi har ei lita frøken med cøliaki, lager jeg to typer: En med hvetemel og en glutenfri!
OPPSKRIFT: (6 porsjoner)
1 rødløk
1 rød paprika
1/2 purre
2 ss smør
4 egg
1 beger kesam orginal (Glutenfri: brukte litt mer)
2 ts bakepulver
3 dl hvetemel (Glutenfri: Jyttemel)
3 dl sammalt hvete, grov ( Glutenfri: Toro grovt gl.f. mel)
100 g skinke (eller salami, bacon osv)
150 g revet ost
Skrell og grovhakk løken. Skjær paprika og purre i biter. Fres dette myke i smør.
Visp sammen egg og kesam. Bland i mel og bakepulver. Rør deretter i grønnsakene, skinka og osten. Legg røren i store papirformer. Stekes midt i ovnen 200 `C i 20- 25 min.
Mmmm, en god lunsj/middag/turmat som slo ann på store og små her på Gunsmoke!
1 kommentar:
Disse skal jeg prøve i morgen!
Flott blogg!
-Hilde-
Legg inn en kommentar