Om meg

Bildet mitt
En lykkelig gift dame, med 3 herlige barn! Vi pusser for tiden opp mitt barndomshjem....

mandag 28. februar 2011

VINTERFERIE






Vi har hatt vinterferie, og det var deilig for store og små! Slutten av uka var vi på min søsters hytte på Sjusjøen... TUSEN TAKK FOR LÅNET! Vi har ikke sett sola, men masse tåke:) Men været får man ikke gjordt noe med... Lørdag pakket vi sekkene og dro til slalombakken. Jentene har kjørt før, men Henrik prøvde for første gang. Potetsekk i begynnelsen, men på slutten skjønte han litt bedre hvordan man gjør det. Gøy var det!
Men nå er hverdagen her igjen, og det er jo godt det også!

lørdag 19. februar 2011

Nytt prosjekt på pinnene!

Tidligere viste jeg frem den flotte Marius genseren til Henrik, som mormor har strikket. Den ga inspirasjon, så nå er prosjektet "Marius- tunika" til Malin!!!! (Så også denne flotte tunikaen på en blogg jeg følger med på ! Takk for inspirasjon, Hobbyfruen!)
Sendte mannen avgårde i dag for å kjøpe garn, og jammen gikk det fint. Mulig damene i strikkebutikken lurte litt, men, men... Samme det, så lenge jeg fikk garn. Samtidig med denne tunikaen driver jeg med en fargerik tunika til min niese... men uff, den er jeg sååååååå lei, så spørs om den blir ferdig... Hmm, skal ta meg sammen og prøve å få den klar til montering i løpet av vinterferien, for tunikaen er skikkelig fin og tøff!
Skal også prøve å huske å ta bilde av snuppene med hver sin vest, som jeg bare har vist på pinnene! De ble virkelig varme og gode!

søndag 13. februar 2011

En herlig søndag

3 fornøyde barn som blir blidere og blidere jo større snøhula blir. Himmelen er klarblå og solen skinner,kan det bli bedre? En perfekt morsdag!

onsdag 9. februar 2011

Vest på pinnene!

Lillesøsters vest er ferdig, og nå er det storesøsters vest som er på pinnene. Hva er enklere enn en rillestrikket vest?.... Ikkeno`tror jeg. Men vestene blir tykke og gode, og deilig å ha på, på litt kalde dager!