Om meg

Bildet mitt
En lykkelig gift dame, med 3 herlige barn! Vi pusser for tiden opp mitt barndomshjem....

onsdag 17. oktober 2012

Tenk 4 år....

For 4 år siden i dag, kom dette lille vidundret til verden.Verdens vakreste, flotteste og snilleste gutt (helt objektivt sett;)) 


 Henrik tok livet med ro fra første dag... En ordentlig kosegutt!


                                                  Ca. 9 mnd
                                                                    ca. 10. mnd
                                                         Snart 4 år...
Endelig 4 år!

Dagen i dag har vært Henriks dag. Dagen startet med gaver ( Den sorte dame- skuta og figurer), boller og saft til frokost! Henrik og jeg var så heldig å ha fri i dag, så mens de andre i huset var på jobb og skole, tok vi turen til Østfoldbadet. Der koste vi oss veldig og badet i flere timer! DEILIG! Ble også en tur innom lekebutikken. Henrik fkk noe i gaver som han allerede hadde... Ble byttet inn til en stor eske med LEGO - politistasjon!!!! Kvelden har alle vært hjemme. Pizza og is, legobygging og Kaptein Sabeltann lek!!! En fin dag for en fersk 4- åring!!!

GRATULERER MED DAGEN, HENRIK!

Vi elsker deg!

mandag 15. oktober 2012

En sjørøver har bursdag....


I helgen har vi feiret lillebror som har snart bursdag. Tenk 4 år allerede!!! Og hva opptar en gutt på 4 år? SJØRØVERE selvsagt! På lørdag kom Henriks gode barnehagevenner på sjørøverfest.  En vellykket feiring med mye lek, skattejakt, skattekiste, pølser og kaker!









Sjørøverskute- kake hører med til en sjørøverfest. 


På søndag var det dags for enda en feiring, nemlig familie- og vennerselskap. Henrik hadde mange ønsker til gaver, og jammen ble mange av de oppfylt også, bl.a. gitar, Kaptein Sabeltann klær, Kaptein Sabeltann sengetøy, lego, Olsenbanden dvd og TROMMER!

Mulig bursdagsbarnet suntes at det bråkte litt, for øreklokkene var gode å ha på...

lørdag 13. oktober 2012

Litt høst inne også...


Ute er bl.a. Erica plantet, men fikk for meg at jeg vil ha litt høst inne også. Er jo veldig glad i mine Wik & Walsøe vaser, og synes de alltid må være fremme. Den lille alv-vasen har en Erica og den store vasen har  planten Hebe. Synes det ble riktig så fint...


GOD HØST TIL DERE ALLE SAMMEN!

onsdag 10. oktober 2012

Sjusjøen...

I høstferien var vi så heldige at vi fikk låne onkel Knut og tante Randi sin hytte på  Sjusjøen. Og for en herlig miniferie vi fikk. Flott vær med høstfarger på trærne, litt frisk luft og fottur i fjellet. Oppladning av batteriene helt klart! Kveldene tilbragte vi inne i hytta med god mat og drikke, besøk og barna spilte spill.









mandag 1. oktober 2012

Litt kos i høstferien!



Vilde og Henrik ville lage muffins til dessert... og de ble ganske overrasket da jeg sa ja!  Selvom vi er på jobb, barnehage og SFO noen dager denen uka, er det jo høstferie! Så litt kos må vi unne oss.

Vilde satte straks igang ....


 Skrape bollen blir man aldri for stor til....   Røra ble godkjent av Henrik som ble "matet" av storesøster.

 Vilde måtte jo også smake....

 Muffinsmaskin er egentlig en unyttig ting som tar plass, men sant skal sies....Vi bruker bare den når vi steker muffins. Synes de blir høyere og finere enn om vi tar de i ovnen!
 Her err resultatet... Sjokolademuffins med sjokoladekrem og fløtekrem....Og ja, det var like mektig som det høres ut som. Men KNALLGODE!



TOMMELOPP!!!!!!!